Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

neděle 5. června 2011

Moje 3 největší thinspirace

Dneska jsem stoupla na váhu a...73,7:/ Takže tohle bude moje startovní váha...fakt nechápu, že jsem tentokrát přibrala tolik...Ale víte co?Nebudu tady sedět a brečet(ikdyž na to možná taky dojde:D), ale začnu něco dělat...takže novej thinspo deník, k jídlu hlavně jogurty, zelenina a ovoce a doufám, že dám dolu MINIMÁLNĚ 5 kg měsíčně...Do 46 kg dlouhá cesta, ale tentokrát už to dám!!!


Juana
Saša
Vlada

7 komentářů:

  1. Ouha! já tedA NEVÍM.. TO SE MI ZDÁ UŽ MOC!! .. to budeš jen kost a kůže! to už ani není hezké...ale tak to je tvoje cesta..jako taky by mi neuškodilo těch 42 aspoň :)

    OdpovědětVymazat
  2. jooo! to je taky pravda:) tak snad se ti to povede! musí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dář,věřím že jo!!!Zvládneš to:)
    I když není těch 46 už moc málo?
    Jo a jdu si tě konečně přidat mezi SB:-*

    OdpovědětVymazat
  4. ja som už 46 mala a rozhodne to nebolo extra málo (možno podľa rodičov :D), ale čo ja viem, ja mám dosť svalov, na mne to tak nevyzerá , že som kosť a koža... chcem mať znova toľko..a možno aj menej :D po črevnej chrípke som sa dostala na 44,4 :D to bolo niečo, ale samozrejme že som to za 2 dni mala naspäť... držím palce

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to tady hezké :) Ty holky jsou úžasné ♥ Jak jsi vysoká? Já mám cíl 50kg a ještě mi říkají,že to je moc málo :D Podle mě je 50kg ideální :) Kdysi jsem chtěla mít 45kg, ale vzhledem k mé výšce by to bylo opravdu málo :) Nechtěla bys spřátelit? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já myslím, že to určitě zvládneš.. já začínala se 75kg a teď už mám skoro 55kg :) Držím palečky..

    OdpovědětVymazat
  7. To je to nejtěžší no :) Zhubnout a nepřibrat to zpět :D Já s tim mám vcelku rpoblém :D

    OdpovědětVymazat