Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

středa 17. srpna 2011

Born to lose...Сніжана

aneb "A kdo je tvůj vzor?!"
Je spousta lidí, co odsuzujou lidi jako jsem já...že být hubená není to nejdůležitější na světě, že je spousta lidí, co hladoví nedobrovolně...prostě další holka, která neví co nudou?
A zkusili jste to taky brát z naší strany?Co když to není jen o tom hubnutí?Co když někdo zvrací, aby mu bylo aspoň na chvíli líp?Pořád nechápete?
Tak co třeba někdo, kdo hladoví, protože už mu nic jiného nezbylo a tak se soustředí na tohle?Cítí se tak sám a tohle je to jediné co ho jakž takž drží při životě?
Nebo někdo, kdo se řeže, aby cítil, že ještě vůbec žije?
Někdo, kdo bere drogy, aby třeba jen na pár hodin zapomněl?
Každý holt nemá štěstí na perfektní život a tak neodsuzujte ty, co chtějí trochu pozornosti, protože ne vžydycky je to "Jaký si to uděláš, takový to máš"


 Co se na chvíli zamyslet and tím PROČ a ne jen koukat na to CO kdo dělá...






















13 komentářů:

  1. super clanok!strasne ma dokaze vytocit ked niekto na nas nadava ze sme kravy a podobne.a pritom ti ludia ani len netusia o com hovoria.Je to taka ista zavislost ako kazda ina.
    Mas pravdu tento rok bol aj pre mna co sa chudnutia tyka nic moc.Moj sen je mat 48kg a uz to konecne chcem dokazat.trva to uz strasne dlho a ciel v nedohladne ale ja sa nevzdam :)

    OdpovědětVymazat
  2. SNEJANA! Bohyňa <3
    A na tých fotkách s Vlaďkou, ajaj :X Vladu zbožňujem dokonca ešte viac, ako Snejanu, jedna z mojich obľúbených modeliek... možno aj najobľúbenejšia vôbec :D

    OdpovědětVymazat
  3. Řezání, zvracení a hladovění má k sobě velmi blízko.. Někdo tohle stihne za jeden den, kolotoč .. Moc dobře to známe, ale neděláme to pro lidi, neděláme to proto abychom byla jako děti v Africe. Děláme to pro svůj pocit. A v tomhle světě občas musí člověk myslet na sebe ..

    OdpovědětVymazat
  4. Ja uz som si zvykla ze tomu poste ludia nerozumeju.jednoducho kto nezazije nepochopi.Moj sen je 48kg a tiez by som ho chcela aspon raz dosiahnut.Minule som sa uplne zhrozila lebo som si uvedomila ze takto ziijem uz asi 4 roky a stale som nedosiahla svoj ciel ale aj tak to nevzdam.Myslim ze to urcite dokazeme hlavne je si verit a nikdy to nevzdavat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslim ze si tu vystihla je to proste uz nasa sucast nieco bez coho si zivot nevieme predstavit.Lebo aj ked sa nedari clovek sa vzdy moze k chudnutiu vratit a kazde kil je jedno male vitazstvo...

    OdpovědětVymazat
  6. Máš Alíz pravdu.. hlad mě uklidňuje.. v dny kdy jím si připadám k ničemu, neschopná, zvířecí.. Neuměla bych bez svých jídelních zlozvyků být..

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám právo odsuzovat a nedělám to... máš naprostou pravdu, že ně každý má perfektní život. a ten kdo vymyslel : "jaký si to uděláš, takový to máš" nebo "každý svého štěstí strůjcem" byl de*il... vážně

    OdpovědětVymazat
  8. úplne ti rozumiem...
    Ale je tolko dievčat ktore chudnu len preto aby boli in a tvaria sa, a pri tom sa im v duši smejem, keby len vedeli ake to je...

    OdpovědětVymazat
  9. Máš pravdu zlatí, něco na tom bude...

    OdpovědětVymazat
  10. co takhle nějaký nový článek ;)?

    OdpovědětVymazat
  11. Wow krása x))

    Amy Lawrence
    http://rooftops.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Jinak, krásně napsaný... pravda!!!

    Amy Lawrence
    http://rooftops.blog.cz/

    OdpovědětVymazat