Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

neděle 9. června 2013

FUCK YEA, SIMONE!























66 kg... Já fakt nevim co to se mnou je-šíleně panikařim z toho, že tloustnu a tloustnu a stejně pořád jim... Nudim se, ale nechce se mi nic dělat... Taky máte někdy pocit jako byste se prostě nepatřili? Už odmala se mi zdá, že jsem se měla narodit o takovejch 20 let dřív.Nemám ráda tuhle dobu.Tuhle hudbu, oblečení-prostě nic... Je mi uplně fuk, že si lidi myslí, že jsem blázen, ale já prostě vim, že by můj život vypadal uplně jinak. A taky je mi fuk, že nejsem "moderní" a "normální" a bůhvíco ještě.Protože jestli je moderní vypadat jako všichni ostatní, ikdyž se mi to nelíbí a jestli je normální když ostatní posílaj k psychiatrovi kohokoliv kdo projeví emoce, tak díky, ale nechci. Já jsem já a budu vždycky taková-budu vypadat jako když jsem vypadla z devadesátek a pořád mě bude trápit, že jsou lidi takoví jací jsou, ale jedno je jistý-tenhle můj malej svět mi nikdo z nich vzít nemůže a vždycky když je mi nejhůř, tak si oblíkn co mám ráda, pustim si desky nebo kouknu na nějakej starší film a ať si myslí kdo chce co chce... Nazývejte mě třeba bláznem, že žiju v minulosti v který jsem de facto ani nebyla, ale kdo je tady šťastnější-já se svejma představama nebo ty "normální" co jsou jak stádo...ale ono je to normální, protože to přece dělaj všichni, že...a co dělaj všichni musí bejt normální, mm... (PS:Já jsem vždycky milovala všechno co je "retro", ale proč se to najednou musí líbit všem, jenže jen proto, že je to zrovna "cool, hustý a in"?!)

2 komentáře:

  1. Slečna je krásná a má krásné tělo! ... a co se toho zbytku týče ... Nic si z toho nedělej. Jsi svá! To se v téhle době sice nenosí, ale je nás víc neboj. A jednou se prostě najde někdo, kdo to ocení, že nejsi jako ovce ve stádu. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Dmešmí hudba není jen to co se hraje v rádiích- jako v klidu Nicki Minaj a jí podobné nesnášim taky :D Ale co se týče neznámých alternativnách scén, tak se dá vybírat, ale taky žeru Oldies nejsi divná ;) Oblečení ej absolutně mimo mě! Je to stříhané na vychrtlé, malé holky, takže já vysoká a s kozama mám prostě smůlu :D ... A že jsi blázen? Já taky! Jde jen o to jaké lidi vídáš, mně taky spousta lidí nerozumí, já jsem prostě divná. Ale jsem spokojená s tím že jsem divná a nikdo mi to nevezme. Jde o to si kolem sebe vybudovat základnu lidí, kteří tě mají rádi právě proto že jsi divná... a věz že já tě ráda mám! :D

    OdpovědětVymazat