Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

úterý 10. května 2011

Nálada 0, jídlo 0, pohyb 0

Teď už jsem na sebe vážně naštvaná...vlastně jsem naštvaná na celý svět...prostě už nějak nevím jak dál a ikdyž to nejspíš zní pateticky, tak jediné, co mě ještě pořád drží je Ana...vůbec to neni o tom, co si o vás myslí ostatní...to je mi úplně jedno...je to o tom, že hubnutí je pro mě jediná věc, kterou můžu ve svém životě korigovat a závisí to jen na mé vůli...takže každé selhání=jenom MOJE selhání...a je jen na mně, jak to nakonec dopadne...

7 komentářů:

  1. Takhle jsem o tom moc nepřemýšlela.. Asi jsem nechtěla, ale musím přiznat že máš svým způsobem pravdu.. Jediná věc, kterou můžu korigovat...

    OdpovědětVymazat
  2. taky to tak cítím.. všimla jsem si i, že když přijde nějaký stres v životě, v práci.. tak okamžitě přestanu jíst, nasadím půst a svým způsobem mě to uklidní.. připadám si pak, že mám vše pod kontrolou.. dnešek se ti tedy nepovedl? jestli to dobře chápu.. neboj zítra bude lépe a určitě něco zhubneš..

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to čtu tak mají teď krizi skoro všichni :D Včetně mě :)

    OdpovědětVymazat
  4. takže každé selhání=jenom MOJE selhání...a je jen na mně, jak to nakonec dopadne... to se mi líbí,je to naprostá pravda.Co bych za to dala..taky bych se na to hubnutí chtěla pořádně upnout.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jo vůle, chtělo by to nějakej obchod, kde by se dala koupit :D Nebo ji nějak vypracovat přes noc....Fakt to není lehké :/ Ale jak říká jedno motto: "kdyby to bylo lehké, mohl by být hubený každý" a právě z toho se přece chceme vymanit ne? Z té škatulky "ostatní" "všechny" "průměr"...jiný recept než bojovat, není .....Zvládnem to ;) Určitě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle k hubnutí přistupuju taky. Prostě je to něco, co můžu dokázat. Co je jen na mě a nikdo mi to nevezme.

    OdpovědětVymazat